O nama

Hamer tehnika

VIZIJA

Ostvariti prepoznatljivost i liderstvo kod kamionskih i furgonskih izolacija na području hrvatske s ciljem osiguravanja najviših standarda kvalitete i zadovoljstva kupaca.

MISIJA

Dugogodišnjim iskustvom osigurati kvalitetu svakim proizvodom te taj način omogućiti vam najbolje uvjete za prijevoz lako kvarljivih namirnica i ostalih proizvoda.

HAMER Tehnika

HAMER Tehnika bilježi preko 16 godina iskustva u furgonskim i kamionskim izotermičkim hladnjačama osiguravajući kvalitetu našim klijentima diljem Hrvatske, Slovenije, Italije i dalje.

HAMER Tehnika d.o.o. osnovana je krajem 2008. godine, a od samih početaka svoje znanje i trud uložili smo u izgradnju furgonskih i kamionskih izotermičkih hladnjača za prijevoz prehrambenih proizvoda kako biste u sigurnim uvjetima preveli hranu od tvornice ili farme do vašeg kupca.

Hamer tehnika

Mi brinemo i za okoliš stoga su naše hladnjače u potpunosti izgrađene prema normama održivog razvoja, ali i prema standardima međunarodnih certifikata ATP (FRCX, FNAX) koji osiguravaju prijevoz lako kvarljivih namirnica izvan granica Hrvatske. Svi elementi koji se ugrađuju u skladu su s normama održavanja i prijevoza prehrambenih namirnica HACCP; podovi, zidovi i stropovi komore napravljeni su od nepropusnog, neupijajućeg, perivog i neotrovnog materijala neutralnog mirisa dozvoljenim za upotrebu u prehrambenoj industriji.

Vlastita proizvodnja izotermičkih panela, izrada konstrukcija i tehničkih rješenja osigurava individualni pristup svakom korisniku u zadovoljenju vlastitih potreba, ali i potpunu kontrolu u svim fazama i procesima proizvodnje.

Naše tržište je prvenstveno unutar granica Hrvatske pa zatim Slovenije, Italije, Mađarske, a najčešći kupci su mesna i riblja industrija, zatim prerađivačka, farmaceutska i industrija cvijeća, ali nerijetko dobivamo i upite drugih industrija i pojedinaca koje uspješno izvršavamo.

Naziv tvrtke: HAMER Tehnika d.o.o, Adresa: Kukuljanovo 450, 51227 Kukuljanovo, (Općina Bakar), Matični broj subjekta (MBS): 040253279 , Registarski sud: Trgovački sud u Rijeci, Članovi uprave: Z.Bačić, Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti, IBAN: HR54 2402006 1100539619, SWIFT / Bic: ESBCHR22; Banka: Erste Bank d.d.

16

Godina
#Iskustva

diljem Hrvatske, Slovenije, Italije i dalje.

100

TEST

150

zadovoljnih kupaca

2

godine garancije

700

izrađenih nadogradnji

Kako bi postigli najveću kvalitetu i višegodišnju garanciju svojih proizvoda nabavljamo i ugrađujemo najbolje materijale naših partnera-dobavljača